infolinka: po-pi 7:30-20:00 +421 221 201 277
Ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech
  
Kategórie tovaru
Certifikát
  • Získali sme vďaka spokojnosti prestížny certifikát Overené zákazníkmi
Heureka - overené zákazníkmi
Novinky emailom
  • Prihláste sa k odberu noviniek emailom
Informacie
Kontakt

Telefon: +421 221 201 277
E-mail:

Podrobnejšie kontaktné informácie

Odkazy

banaby - detský nábytok

Prečo nakupovať u nás?

  • Špecializujeme sa len na detský nábytok a produkty pre deti.
  • Všetko čo ponúkame bolo vyrobené pre deti. Naše produkty sú teda bezpečné.
  • Nechceme byť ďalší "tuctový" internetový obchod s nábytkom. Naším cieľom je veľký výber tovaru pre deti.
  • Sme na trhu 7 rokov. Vieme teda, čo je kvalitný nábytok pre deti.
  • Naše služby už využili desiatky tisíc zákazníkov. A dôkazom toho, že to čo robíme, robíme dobre, sú ich ohlasy.


Nezávislé hodnocení našeho obchodu zákazníky na Heureka.cz

    celkové hodnocení
    dodací lhůta
    přehlednost internetového obchodu
    kvalita komunikace


Recenze zákazníků za posledních 60dnů.
Přidáno: 18.09.2017    Zákazník: Nikol R.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zatím u tohohle nákupu, nemám žádné výhrady,ale opravdu jen spokojenost..Pokud je zboží skladem je to za chvilku doma..Pokud není skladem ,tak dodací lhůta 14 dní, což není žádná hrůza..Obchod se opravdu snaží vyhovět, a po celý čas přichází emailem informace, co se týče objednaneho zboží, takze určitě budu doporučovat tento eshop..

+ Krásné zboží a příjemný obchod

Přidáno: 02.09.2017    Zákazník: petula
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Všechno zboží dorazilo v pořádku a bez vad a až na jednu výjimku vše odpovídalo obrázkům na eshopu. Jediné co neodpovídalo byla barva jednoho prostěradla, ale to je drobnost..... a ještě info o praní a sušení v sušičce je uvedené jinak na obalu a jinak na samotném prostěradle a potahu matrace....

+ zboží mělo být skladem do 3 týdnů a do 3 týdnů jsem měla vše doma, takže spokojenost komunikace - dvakrát informovali emailem, že se na objednávce pracuje, poté že se chystá k expedici a nakonec, že zboží odeslali, mimo to ještě volala paní, že nemají skladem výrobek přesně který jsem chtěla ale že mají téměř stejný za stejnou cenu a jestli to chci vyměnit nebo počkat, protože vše ostatní už měli nachystané

- jen drobnosti - viz. komentář

Přidáno: 02.09.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ nákup z pohodlí domova.

Přidáno: 01.09.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ velký sortiment zboží

Přidáno: 29.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Celkově jsem spokojena. Postýlka i matrace v pořádku. Nemám co vytknout.

+ velký výběr

- nevím o žádné

Přidáno: 27.08.2017    Zákazník: Eliška
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: přehlední sortiment zboží dobrá cena kvalitní výrobek doporučuji
Přidáno: 24.08.2017    Zákazník: Veronika
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlá dodávka

Přidáno: 21.08.2017    Zákazník: Petra
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ celkova spokojenost. Velmi pekne zbozi. Rychlost dodani, bezproblemova komunikace

Přidáno: 20.08.2017    Zákazník: Lenka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Objednala jsem uz treti postel z tohoto obchodu a velika spokojenost.
Přidáno: 17.08.2017    Zákazník: Lada
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé dodání zboží

- filtrování produktů na stránkách obchodu je trochu nepřehledné, uvítala bych filtrování podle ceny

Přidáno: 14.08.2017    Zákazník: Gabina
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlé dodání zboží,komunikace s prodejcem perfektní a jsem s kobercem naprosto spokojená je nádherný a kvalita výborná.Můžu doporučit.
Přidáno: 11.08.2017    Zákazník: Radka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Postel pro syna nedorazila komplet, chyběly šroubky, zřejmě chyběly i nějaké laťky z pevného roštu, ale to z návodu, který je taky odfláklý jako celá postel, nejde moc poznat. Matrace zdarma je kus uřízlého molitanu, obal na matraci se totálně rozpadl po prvním praní. Celkově postel hodnotím jako polský šunt.
Přidáno: 07.08.2017    Zákazník: berglis
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Nevím,čí to byla chyba,že zboží přišlo se spožděním.Prý byla na zboží strhnutá nálepka.Člověk musí volat,aby se dozvěděl,kde je jeho zásilka.
Přidáno: 07.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé doručení

Přidáno: 05.08.2017    Zákazník: Jarda
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zboží dorazilo v pořádku a včas...
Přidáno: 04.08.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlost,spolehlivost

Přidáno: 30.07.2017    Zákazník: ivet
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: celkově spokojenost, bleskové odeslání zboží