infolinka: po-pi 7:30-20:00 +421 221 201 277
Ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech
  
Kategórie tovaru
Certifikát
  • Získali sme vďaka spokojnosti prestížny certifikát Overené zákazníkmi
Heureka - overené zákazníkmi
Novinky emailom
  • Prihláste sa k odberu noviniek emailom
Informacie
Kontakt

Telefon: +421 221 201 277
E-mail:

Podrobnejšie kontaktné informácie

Odkazy

banaby - detský nábytok

Prečo nakupovať u nás?

  • Špecializujeme sa len na detský nábytok a produkty pre deti.
  • Všetko čo ponúkame bolo vyrobené pre deti. Naše produkty sú teda bezpečné.
  • Nechceme byť ďalší "tuctový" internetový obchod s nábytkom. Naším cieľom je veľký výber tovaru pre deti.
  • Sme na trhu 7 rokov. Vieme teda, čo je kvalitný nábytok pre deti.
  • Naše služby už využili desiatky tisíc zákazníkov. A dôkazom toho, že to čo robíme, robíme dobre, sú ich ohlasy.


Nezávislé hodnocení našeho obchodu zákazníky na Heureka.cz

    celkové hodnocení
    dodací lhůta
    přehlednost internetového obchodu
    kvalita komunikace


Recenze zákazníků za posledních 60dnů.
Přidáno: 24.04.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu


+ OK

Přidáno: 24.04.2018    Zákazník: Kamil
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychle a dobře,nic víc se nedá dodat,jsem spokojen,děkuji
Přidáno: 20.04.2018    Zákazník: Evva
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlost odeslání Zboží odpovídá obrázku

Přidáno: 14.04.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: S obchodem jsem spokojená, zatím mi bylo doručeno jen část objednávky, která byla skladem. Dobrá komunikace, snaží se vyjít vstříc zákazníkovi.
Přidáno: 13.04.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: I přes dlouhou dobu dodání mohu e-shop doporučit, kvalita odpovídá ceně, prodejce vždy na dotazy odpověděl a bylo v jeho zájmu vše vyřešit.

+ Slušná kvalita zboží

- Extrémně dlouhá doba dodání zboží jsem objednal 28.1.2018 a dorazilo na začátku dubna.

Přidáno: 09.04.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ zakoupený koberec jsem jinde nenašla

- stránky nejsou příliš přehledné, v mnou navštívené sekci není filtr a řazení výrobků nemá řád, nutno projít celé

Přidáno: 05.04.2018    Zákazník: petule
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ velký výběr zboží kvalitní postel

Přidáno: 03.04.2018    Zákazník: Ivona
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Příjemné, přehledné.
Přidáno: 29.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Přehledný e-shop, ochota personálu byla super, kvalitni zboží.

+ Ochotný personál pro dotázání na změnu zboží. Výběr kvalitního zboží.

- Dlouhá čekací lhůta (předem bylo upozorněno).

Přidáno: 26.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Ve ctvrtek vecer objednano, v sobotu dopoledne dodano. Takze za me super.
Přidáno: 26.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ velký výběr zboží výborná komunikace rychlé dodání

Přidáno: 20.03.2018    Zákazník: Netyyy
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Objednavala jsem detsky pokojicek,dodaci lhuta 3 tydny byla dodrzena,omylem mi poslali jine kresilko,stane se,po zavolani mi ihned odeslali kuryrem nove a puvodni kuryr zase odvezl;komunikace ze strany obchodu ok,urcite zde nenakupuji naposledy :-)
Přidáno: 19.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Rychle dodani, komunikace bez problemu.

Přidáno: 19.03.2018    Zákazník: JanaK
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Všěe v naprostém pořádku, zboží moc pěkné a kvalitní.
Přidáno: 19.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Výborná komunikace

Přidáno: 17.03.2018    Zákazník: Eva Pařízková
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: V pohodlí domova jsme si vybrala pěkný nábytek.
Přidáno: 17.03.2018    Zákazník: Jana Sobotková
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Zboží přišlo perfektně zabalené. Dodací lhůta byla psána 2-3 týdny, ale už za 9 dní jsem měla doma. Za mně velká spokojenost.
Přidáno: 15.03.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu


Hodnocení: Dlouha cekaci lhuta,v loni jsme si objednali postel,ta je ok
Přidáno: 02.03.2018    Zákazník: Svaťka B.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: rychlé jednání

- V informacích o výrobku na stránkách obchodu je uvedeno, že taburet je materiál PVC ( tudíž omyvatelný) ale byl doručen taburet ve variantě látka. Taktéž nosnost na originál balení je uvedená nižší než 100 kg.

Přidáno: 01.03.2018    Zákazník: Zuzka3112
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlá domluva, komunikace bez problémů.