infolinka: po-pi 7:30-20:00 +421 221 201 277
Ubytování pro rodiny s dětmi v Beskydech
  
Kategórie tovaru
Certifikát
  • Získali sme vďaka spokojnosti prestížny certifikát Overené zákazníkmi
Heureka - overené zákazníkmi
Novinky emailom
  • Prihláste sa k odberu noviniek emailom
Informacie
Kontakt

Telefon: +421 221 201 277
E-mail:

Podrobnejšie kontaktné informácie

Odkazy

banaby - detský nábytok

Prečo nakupovať u nás?

  • Špecializujeme sa len na detský nábytok a produkty pre deti.
  • Všetko čo ponúkame bolo vyrobené pre deti. Naše produkty sú teda bezpečné.
  • Nechceme byť ďalší "tuctový" internetový obchod s nábytkom. Naším cieľom je veľký výber tovaru pre deti.
  • Sme na trhu 7 rokov. Vieme teda, čo je kvalitný nábytok pre deti.
  • Naše služby už využili desiatky tisíc zákazníkov. A dôkazom toho, že to čo robíme, robíme dobre, sú ich ohlasy.


Nezávislé hodnocení našeho obchodu zákazníky na Heureka.cz

    celkové hodnocení
    dodací lhůta
    přehlednost internetového obchodu
    kvalita komunikace


Recenze zákazníků za posledních 60dnů.
Přidáno: 18.01.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: 100% spokojenost
Přidáno: 18.01.2018    Zákazník: Marketa
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Velmi doporučuji, krátká dodací lhůta, objednala jsem v neděli a v pondělí byla hned objednávka expedována a v úterý doručena

+ Rychlost Rychlé zpracovani Rychlé objednani Cena Kvalita

Přidáno: 12.01.2018    Zákazník: Sylvie
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Vždy dobrá komunikace a hezké zboží.

Přidáno: 10.01.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Velmi rychlé dodání

Přidáno: 07.01.2018    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Návod na montáž byl velmi nepřehledný.
Přidáno: 06.01.2018    Zákazník: Marie K.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Široký sortiment zboží. Vybrali jsme krásnou postel z masivu a k tomu rovnou i matraci a prostěradla. Vše na jenom místě a bez problémů vybráno za chvilku
Přidáno: 04.01.2018    Zákazník: Ivana R.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ prehledne stranky rychle dodani do 2dnu a to i pred Vanoci dostatecne zabaleno kvalita produktu odpovida jsem mile prekvapena, kolik jsem ulozila hracek, jak do organizeru, tak i do truhly DOPORUCUJI

- Nenasla jsem zadnou

Přidáno: 29.12.2017    Zákazník: Hana
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Okamžité potvrzení objednávky a rychlé dodání. Maximální spokojenost.

Přidáno: 29.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: rýchle dodanie
Přidáno: 28.12.2017    Zákazník: Hogojaňule
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlost, spolehlivost, spokojenost
Přidáno: 27.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ bleskové doručení, vše v pořádku, odpovídá popisu

Přidáno: 25.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ super

Přidáno: 22.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Jako jediní, měli produkt, který jsem v časové tísni sháněla. Odeslali ho ihned.

- Zboží bylo špatně zabaleno, v krabici nebyl dostatek bublinkové folie a zboží nefixovalo dostatečně. Označení ,,křehké,, bylo skryto pod ochrannou fólií, takže pro přepravní společnost nedostatečně viditelné. Zboží dorazilo poškozené. Krabice byla viditelně promáčklá. Jelikož se jednalo o produkt, o který jsem velmi stála a závada je do budoucna opravitelná, zboží jsem vzhledem k časové tísni nereklamovala.

Přidáno: 22.12.2017    Zákazník: Helena
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Objednávala jsem letos poprvé-Rychlé dodání a moc pěkné zboží,Jsem spokojená.
Přidáno: 20.12.2017    Zákazník: Lucie
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Za sebe doporučuji. Rychlé dodání, příjemná komunikace. Naprosto bez potíží i při neplatbe online
Přidáno: 19.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: První nákup velká spokojenost
Přidáno: 19.12.2017    Zákazník: Jaroslav Ryšavý
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Rychlé dodání i před Vánoci. Dobrá komunikace

Přidáno: 17.12.2017    Zákazník: Iva
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Postel je krásná a z kvalitního materiálu, akorát nám chybí díly
Přidáno: 16.12.2017    Zákazník: isky.k
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Moc pěkné křesílko, vnouček bude mít radost. Doporučuji. Děkuji.

+ Ochota, dodání do Vánoc, i když zboží nebylo skladen.

Přidáno: 16.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Rychlost Kvalita

Přidáno: 15.12.2017    Zákazník: KvětaK
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Široká nabídka zboží; kvalitní zboží, spolehlivost a rychlé dodání
Přidáno: 14.12.2017    Zákazník: Irena
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Rychle dodani Dobra cena Perfektni zakaznicky servis

Přidáno: 14.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé jednání,ochota

Přidáno: 13.12.2017    Zákazník: Zdenka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlá služba, velký zájem o zákazníka - dokonce mi volali kvůli obrázku na dece, fakt doporučuji!!!
Přidáno: 11.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ +cena

Přidáno: 06.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

- dlouhé dodací lhůty a to tak, že jsem předchozí objednávku po 6 týdnech nedodání nakonec zrušila

Přidáno: 05.12.2017    Zákazník: Irena Stuchlíková
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Spolehlivost, rychlost.

Přidáno: 05.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Komunikace obchodu se zakaznikem velmi spatna,emaily nectou,bylo mi receno,ze na to nemaji cas.Objednavka mi prisla neuplna.
Přidáno: 05.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlé, vstřícné jednání.
Přidáno: 05.12.2017    Zákazník: Věra
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: doporučuji

+ hezké věci za přijatelné ceny

Přidáno: 04.12.2017    Zákazník: Blanka
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Brzké dodání, zboží odpovídající nabídce.

Přidáno: 03.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: S obchodem zatím spokojená nejsem neboť čekám na zboží 12 dnů.
Přidáno: 03.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: výběr zboží
Přidáno: 03.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Dali mi vědět, že věc kterou jsem chtěla, znovu naskladnili

Přidáno: 02.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Byla jsem velice spokojena. Polstare se mi moc libi. Vse bylo vporadku.

+ Prehlednost

Přidáno: 02.12.2017    Zákazník: N.Malichová
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Přehledný obchod, velký výběr zboží, rychlé vyřízení objednávky!
Přidáno: 02.12.2017    Zákazník: Alice
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Kupovali jsme v babynabytku postel. Ověřovala jsem si zda má postel zaoblené hrany, téměř okamžitě mi bylo odpovězeno. Zboží bylo skladem, do pár dní postel přišla. Splňuje co měla.
Přidáno: 01.12.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Naprosto bez problémů. Postel došla do dvou dnů.
Přidáno: 30.11.2017    Zákazník: MIKY
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ KVALITNÍ VÝROBEK ZA DOBROU CENU

Přidáno: 28.11.2017    Zákazník: Andrea
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Byla jsem spokojena jak s obchodem tak i s dopravou. Postele i koberec jsou skvělé :-)
Přidáno: 27.11.2017    Zákazník: Tomáš S.
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Rychlá expedice a naprosto perfektní komunikace. Ještě jednou díky za naprosto dokonalé řešení reklamace :-)

+ Rychlost Perfetní komunikace Kvalitní zboží za slušnou cenu

Přidáno: 27.11.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Doporučuji. Díky recenzím jsem neměla obavy objednat zboží. U postýlky byl termín do 14 dnů, který byl dodržen. Jsem spokojena.

+ pravidelné informování o stavu objednávky rychlá a vstřícná komunikace

Přidáno: 27.11.2017    Zákazník: František
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlé dodání dobrá cena

Přidáno: 24.11.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ rychlost individuální a vstřícný přístup k zákazníkovi

- žádnou neshledávám

Přidáno: 23.11.2017    Zákazník: vera 2010
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

Hodnocení: Po prohlédnutí celého sortimentu jsem si v klidu jsem vybrala, co se mi nejvíce líbilo.
Přidáno: 23.11.2017    Zákazník: Ověřený zákazník
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ Spolehlivý

Přidáno: 20.11.2017    Zákazník: MIA
  • dodací lhůta

  • přehlednost eshopu

  • kvalita komunikace

+ ochota od prodávajících a rychlé dodání

- o žádné nevím